onsdag 23. april 2014

Prosjekt Ålgård fotballklubb

Vi fikk en henvendelse fra Ålgård fotballklubb med spørsmål om vi kunne lage en utsmykning til det nye klubbhuset deres. Vi takket ja til den utfordringen og startet opp med å dra på befaring på byggeplassen.


Lange korridorer og solid bygg i betong. Vi bestemte oss for å la oss inspirere av linjene i landskapet rundt bygget og å lage noe som ikke var for søtt til bygget.

Tilbake på skolen. Vi jobber i Illustrator. Stikkord er ÅFK, linjer i landskap, typografi, grønt, gult, svart, energi og "veien til seier er samarbeid".

Ny befaring, bygget har fått dører, veggene har blitt hvite. Vi prøver ut om formatet 100x30 cm passer i korridorene.

Alle i klassen lagde 30 forslag hver, lærerne plukket ut noen forslag fra hver elev. Deretter jobbet elevene i grupper for å finne måter å henge opp bildene på og hvilke bilder som skulle være med. Gruppene laget modell i kapa eller skethup for å kunne presentere forslag for oppdragsgiver.Presentasjon for oppdragsgiver i ett av skolens auditorium. Alle gruppene viser modell/powerpoint, oppdragsgiver var imponert og fornøyd. Etter dette møtet laget lærerne et forslag basert på oppdragsgivers innspill og de ulike gruppenes forslag.


Her er den ene veggen i den endelige modellen, nå er det bare produksjon/montering som gjenstår. Det tar Rumag seg av.Både vi og oppdragsgiver ble veldig fornøyd med resultatet. Ettersom bildene er trykket på aluminium vil de hode seg fine i mange år fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar